Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent als leerbedrijf. Door deze erkenning zijn wij bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs niveau 3 en 4.

Johan Cruyff College

Op het Johan Cruyff Collega combineren topsporters en talenten hun sportcarrière met een MBO opleiding; Sport & Business en Sport & Coaching. De opleiding is gericht op de sportsector, waaronder sportverenigingen. Het studieprogramma is flexibel, waarbij optimaal rekening wordt gehouden met de sportieve verplichtingen, trainingen en wedstrijden.

Praktijk versus topsport

Tjipke Bosma gaat de uitdaging aan. Hij gaat ervaring opdoen in het trainen, coachen en organiseren. In de praktijk gaat hij ons assisteren bij het organiseren van evenementen, lezingen, trainingen en sportprojecten. Als tweedejaars nieuweling combineert hij zijn opleiding met zijn wedstrijdseizoen.

Maatschappelijke waarde

Het begeleiden van stagiairs sluit aan bij onze visie om talenten te ontwikkelen. Om de stagiair een goede basis mee te geven biedt dit kansen voor de toekomst in de top- en/of breedtesport.