Vandaag was ik uitgenodigd als gastrenner bij Team Flink! Ate Smit en Keimpe Veenstra van De Friesland Zorgverzekeraar hebben deze middag georganiseerd. Als trotse sponsor van het AB vakwerk marathonteam waren de schaatsers Christiaan Hoekstra, Jorjan Jorritsma en Gery Hekman ook vertegenwoordigd.

Na de introductie van Keimpe Veenstra maakten we ons gereed voor de fietstocht. De mannen van AB Vakwerk fietsten met ons mee, zodat we al fietsend kennis met hun konden maken en ervaringen konden uitwisselen. Aangezien ik ’s avonds de workshop ‘leren afzien’ op het programma had heb ik de topschaatsers gevraagd of zij kunnen afzien? Wat is afzien? Al snel hadden we een interessante discussie.

Na ruim 2,5 uur fietsen waren we weer terug op het Sportpark Kalverdijkje in Leeuwarden. Mooie weersomstandigheden zorgden voor een plezierige tocht, maar door de diversiteit aan ondernemers was het ook ontzettend leuk om het team kennis te maken.

Waarom Team FLINK?

FLINK afzien en doorzetten. Voor welke ondernemer geldt dat niet? Maar ook in de wielersport willen veel recreatieve renners beter presteren dan de rest. De wil om je te laten zien! Netwerken is belangrijk. Het bezorgt je contacten die je anders misschien niet zou hebben.  Toch voelt het vaak moeizaam en onwennig. Steeds weer dezelfde netwerkborrel, dezelfde contacten en dezelfde uitkomsten. Dat netwerken veel succesvoller en leuker kan, laat Team FLINK zien. Door Friese ondernemers met dezelfde passie op een ongedwongen en sportieve manier samen te brengen. Bezoek de website voor meer informatie.