De Friesland Zorgverzekeraar was vrijdag vertegenwoordigd bij de tweede editie van Skipr Care & Cure Cycle Challenge. Met op het programma een pelotontocht, ploegentijdrit en individuele toertocht werd er 125 km gefietst. In stormachtige omstandigheden werden maandag tijdens de wekelijkse wielertrainingen de laatste voorbereidingen getroffen voor de ploegentijdrit. Met een tiende klassering kon het team terugkijken op een sterk collectief.

Skipr organiseerde voor het tweede opeenvolgende jaar een wielerwedstrijd voor bestuurders, managers en professionals in de zorg. De route ging vanaf ’s Kooningsjaght, een locatie van zorgorganisatie Siza in Arnhem, over de onder wielerliefhebbers bekende Posbank, de wegen rond Arnhem, Rozendaal en Rheden.

Met 31 ploegen van verschillende zorgorganisatie was ook de tweede editie van de Skipr4C wederom een succes. De deelnemers en sponsoren van de Skipr4c hebben vrijdag 4500 euro bijeen gebracht voor De Nieuwe Belevenis. De Nieuwe Belevenis creëert, zoals de naam al aangeeft, een belevingswereld voor mensen met een meervoudige handicap, diep dementerenden en ernstig zieke kinderen.