Op zaterdag 22 april organiseren we een wielrenclinic in de omgeving Posbank Veluwe, waarbij aandacht wordt besteed aan de klim- en daaltechnieken. Onder professionele begeleiding van Jan Dupon wordt uitgelegd welke verschillende klimstijlen er zijn en hoe veilig kan worden afgedaald. Met behulp van een aantal praktische aanwijzingen wordt het klimmen en dalen in de toekomst veel leuker, en veiliger. De wielrenclinic wordt kosteloos aangeboden door “De Wielercoach” als bijdrage voor de sponsoractie voor KiKa.

Mark Brands en Johan Kloetstra zijn in voorbereiding voor Giro di Kika. Een zesdaagse prestatietocht van 25 t/m 30 juni over de Italiaanse cols. Middels het afleggen van 995 kilometer en overwinnen van 16.000 hoogtemeters werken zij zich in het spier om geld op te halen voor het kinderkankerfonds.

Kinderkanker is nog steeds doodsoorzaak nummer één bij kinderen. Voor Hen de drijfveer om te investeren in deze verschrikkelijke ziekte en daarmee de kans op genezing te vergroten. Kika heeft als doelstelling 95% genezing van alle kankerpatiëntjes. Mark en Johan zetten hun prestatie om in financiën voor onderzoeken naar betere behandelmethodes en genezing. Klimt u mee voor Kika?

Dit initiatief is een sponsoractie voor Giro di Kika. Deelnemen aan de wielrenclinic kost €50,- per persoon. Dit is inclusief koffie en appelpunt. Dit bedrag dient voor aanvang te worden betaald. Aanmelden kan via Mark Brands, mobiel: 06-36 45 44 80 / mail: markbrands@icloud.com.