Leeuwarden – In kader van vitaal Friesland start in april de eerste editie bedrijfssport wielrennen Friesland (BWF). Speciaal voor ondernemers en werknemers bestaat BWF uit een reeks wielertrainingen tot aan juli. De Elfstedenhal te Leeuwarden is de vaste startlocatie. Op woensdag 10 april is de kick-off met een gratis kennismakingsles: start 16.30 uur.

De kracht van bewegen.

Sport en bewegen draagt bij aan de vitaliteit van de werknemer. De vitaliteit vertaalt zich op de werkvloer naar productiviteit, kwaliteit en fysieke én mentale fitheid. Bovendien wordt de betrokkenheid in de groep, tussen werkgever en werknemer versterkt door de sociale factor dat sport creëert. Het gaat om de energie. Medewerkers duurzaam in beweging krijgen, sportieve doelen behalen en inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Speciaal voor ondernemers en werknemers.

Ben jij ondernemer of werknemer en liefhebber van de wielersport? Dan is de bedrijfsport wielrennen iets voor jou. Versterk je conditie, verbeter je techniek en leer slimmer trainen. Alle trainingen zijn in groepsverband tot maximaal 15 deelnemers en er wordt rekening gehouden met verschillende niveaus.

Meld je aan voor de kennismakingsles.

Wil je vrijblijvend deelnemen aan de kennismakingsles op woensdagmiddag 10 april. Stuur een mail met je naam en werkgever/onderneming naar jan@136.144.155.209.