In de tijd dat ik nog meedeed aan wielerwedstrijden streken we regelmatig af naar Sauerland. De omgeving is uitstekend om goede trainingen te doen. Dit voorjaar was ik opnieuw voor een aantal trainingsdagen terug in Sauerland. Dit mij heeft geïnspireerd om eind april 2019 een weekend te organiseren voor de willekeurige wielersporter: fanatiek, recreant, leergierig, man, vrouw, jong, oud, ervaren, onervaren. Geschikt voor iedereen die elke dag beter wil worden. Dat kan zijn op verschillende gebieden: conditioneel, technisch, tactisch, voeding, materiaal, mentaal etc. We streven ernaar zoveel mogelijk kennis en ervaring te delen, zodat iedereen op zondagmiddag geïnspireerd en voldaan naar huis rijdt. Mijn slogan is niet voor niets “coaching voor kopmannen“. Ook voor kopvrouwen!

Streven naar hoge kwaliteit
Er is slecht plaats voor 16 personen. We houden de groep klein om de kwaliteit hoog te houden. Het begeleidingsteam bestaat uit vier personen, waarvan drie op racefiets voor het coachen en één in de volgauto voor de bevoorrading.

Omgeving Schmallenberg
Met meer dan 70 routes is het Sauerland een perfecte omgeving om te trainen. Dit in combitnatie met bloeiende weiden, glinsterende meren, groene bossen en duizend bergen. Het 3-sterren verblijf staat in Nordenau, Schmallenberg Duitsland.

Volledig verzorgt genieten voor slechts €109,66 (p.p.d.)
Je moet op eigen gelegenheid naar Nordenau komen, verder heb je alleen je racefiets nodig. De prijs is all inclusive: eten, slapen en trainen. Je hoeft nergens rekening mee te houden, zodat jij je volledig op de trainingen kan focussen. Een unieke en leerzame ervaring voor een optimale beleving.

Wat kun je verwachten?
• Drie dagen effectief trainen
• Slapen in een 3-sterren verblijf
• Avondeten en ontbijt
• Sportvoeding en volgauto
• Professionele begeleiding
• Een onvergetelijk weekend

Meld je direct aan!
Aanmelden voor het weekend is simpel. Meld je aan door je naam en woonplaats te mailen naar jan@136.144.155.209. Wees er op tijd bij, want vol=vol! Tot 1-1-2019 geniet je ook nog van €20,00 early bird korting.