Trainingen

Elke sporter heeft de behoefte om zich verder te ontwikkelen naar zijn of haar doel. De wijze van begeleiding is uiteenlopend per persoon. Daarom wordt er aan de hand van een kennismakingsgesprek afgesproken welk coachtraject het beste op je behoefte aansluit. De coachtrajecten onderscheiden zich in de mate van intensiteit in begeleiding.

 Het is ook mogelijk om je specifieke fietsvaardigheid te verbeteren ten behoeve van de veiligheid of prestaties. Met het geven van trainingen wordt er aandacht gegeven aan de gewenste trainingsdoelen. De trainingen worden individueel of in groepsverband gegeven.

Personal trainingen

Ben je ijzersterk, maar verlies je na elke bocht positie? Ben je sprinter, maar kom je net te kort? Fiets je in het peloton, maar kun je maar niet voorin komen?

Het zijn essentiële momenten om mee te kunnen strijden voor de eindwinst. Door aandacht te besteden aan jou specifieke verbeterpunten kun je de tegenstanders weerhouden en de koers maken.

Neem direct contact met mij op

Small Group Trainingen

Ga je met collega’s, vrienden- of wedstrijdgroep deelnemen aan een prestatietocht of fietsvakantie? Laat de inspanning niet aan het toeval over en bereid je als groep optimaal voor. Het is mogelijk om met een groep van maximaal zes personen een doelgerichte training te volgen. De wielertraining kan eenmalig of in een reeks plaats vinden.

Neem direct contact met mij op

Wielerclinics

Windhappen in het hoge Noorden, beklimmen van de Posbank of dalen in de Vogezen? Geniet met een vriendengroep of bedrijventeam op een sportieve wijze van een volledig verzorgd arrangement dat is voorzien van professionele begeleiding. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Neem direct contact met mij op